USA westkust

Route van San Francisco naar Los Angeles in een week

Dag 1 – 3

Vandaag vliegen we met Air Berlin vanaf Dusseldorf naar San Francisco, helaas bestaat op het moment van schrijven deze airline niet meer, net zoals zoveel bedrijven in de reiswereld.  Maar de vluchten waren top verzorgd.

Bij aankomst in San Francisco gaan we naar een prachtig hotel met een rijke geschiedenis, het Sir Francis Drake, met een geheime etage, waar ze vroeger tijdens de drooglegging geheime bijeenkomsten hadden. We hebben onder meer een rondvaart gedaan met een ferry rondom Alcatraz, langs de Golden Gate Bridge en we zijn met de Cable Car een stukje meegeweest.

Ontbijten doe je onder andere bij Fishermans Wharf, wij hebben dit gedaan bij Boudin, maar er zijn vele andere fijne restaurants in San Francisco voor een heerlijk ontbijt.

 

Verder  hebben we de stad bekeken met de hop on hop off bus, en we zijn uiteraard een cheesecake gaan eten bij de fameuze Cheesecake Factory.

Dag 3

Winkelen bij Wallmart, en daarna doorijden naar Yosemite NP. Wat een ervaring is dat. Wij vonden het echt een prachtig gebied om te verblijven, en er zijn vele mogelijkheden qua overnachtingen, van heel luxe tot heel basic. Wij verbleven in een vrijstaand huis midden in het park.

Dag 4

Vanuit Yosemite via een prachtig Sequoia bos door naar Lake Isabella, als tussenstop in een volledig ingerichte tent, waar we 1 nacht verblijven.

 

Dag 5

Na Lake Isabella komt een prachtige rit door Death Valley, zie foto hierboven naast de Sequoia, heel leuk om doorheen te rijden. En een korte lunchstop gedaan bij The Ranch at Death Valley, het enige hotel midden in de woestijn, en bestaat al sinds 1933. Je kunt hier dus ook gewoon lunchen, als tussenstop naar Las Vegas.

Death Valley heeft zeker zijn charme. Ik vond het echt heel indrukwekkend. Maar op naar Las Vegas, sin city. 🙂

Dag 5 -7

In Las Vegas onder toeziend ook van het Las Vegas Tourism Board een vol programma. Wij hebben een tochtje gemaakt in de High Roller, het reuzenrad wat uitkijkt over de stad. Niet voor mensen met hoogtevrees. Ook een helikoptertocht over de Strip, ook niet echt voor mensen met hoogtevrees (heb het wel gedaan) Uiteraard verschillende hotels bezocht. En een prachtige show gezien van Cirque du Soleil, de Beatles.

 

Dag 7-9

Na het geweldige Las Vegas alweer door naar de laatste stop, Los Angeles/ Santa Monica/ Venice Beach.

Wij hebben onderweg nog een korte stop gemaakt in Calico Ghost Town.

In Santa Monica hadden we vrije tijd en kun je geweldig fietsen langs de boulevard, en heerlijk vertoeven aan het strand.  Een super leuke afsluiter. Er is uiteraard nog veel meer te doen in dit mooie veelzijdige gebied, we kunnen alle reizen aanpassen aan de wensen van onze klanten.

 

Wij deden dit in slechts 9 dagen uit en thuis, maar dan ben je meer onderweg dan dat je ergens verblijft. Dus minimaal 2 weken is denk ik wel het uitgangspunt voor dit rondje.

Als je meer wilt weten over deze reis, of wat wij voor je kunnen betekenen om een reis als deze ook te gaan doen bel of mail ons gerust!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven