van Droom naar Reis

De stappen naar jouw of jullie Droomreis

Icon-TRVLS_wit-trans

Uiteraard willen we graag eerst weten hoe jouw perfecte (droom) reis eruit ziet. Heb je een budget? Wat zijn dingen die je ontzettend leuk vind om te doen op vakantie, zijn er speciale hobby's

DSC08497
pexels-ignacio-palés-2882599
Icon-TRVLS_wit-trans

Hebben we genoeg informatie?
Dan gaan we voor je aan de slag, we kijken welke leverancier het beste bij je past, of we gaan de reis zelf samenstellen, soms met locale agentschappen.

Icon-TRVLS_wit-trans

We maken een reisvoorstel op maat, inclusief alle details waar je zelf misschien nog niet aan gedacht had. Denk aan die leuke fietstour in Krakau, of een privétransfer van de luchthaven naar je hotel. Of heb je wel een goede reis/- annuleringsverzekering? Stoelreserveringen verzorgen wij ook indien mogelijk. We proberen zo veel mogelijk met de klant mee te denken en vooraf al te regelen.

pexels-roman-odintsov-4553618
pexels-ignacio-palés-2882599
Icon-TRVLS_wit-trans

Het reisvoorstel zal worden verstuurd via e-mail, of indien gewenst op kantoor worden besproken.

Icon-TRVLS_wit-trans

Dan boeken maar, en de voorpret kan beginnen! Ook hebben wij een superleuke app die je kunt downloaden voor nog meer voorpret.

pexels-roman-odintsov-4553618
IMG_1496
Icon-TRVLS_wit-trans

De reisbescheiden, compleet met vaak meer informatie over de bestemming, wegenkaart e.d. komen ongeveer 10-14 dagen voor vertrek jouw kant op. En dan genieten maar!!

Wil je van jouw Droomreis een echte reis maken?

Bel, of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Scroll naar boven