Over Linda & Marijke

Het verhaal

Wie zijn wij

Samen zijn we meer dan 40 jaar werkzaam in het toerisme. Deze uitgebreide ervaring en kennis zorgt voor een gedegen advies. Onze reizen, zowel privé als studiereizen, dragen bij aan onze expertise en daardoor kunnen we iedereen verrassen met een persoonlijk en gedegen advies.

FotovanDana-LR-5365

Linda Schoutsen-Vlaar

Ik zal me even kort voorstellen, ik ben Linda Schoutsen – Vlaar en ik woon met mijn gezin in Ursem, Noord Holland. Al ruim 23 jaar werkzaam in het toerisme, in verschillende functies, bij verschillende bedrijven. In 2011 ben ik voor mijzelf begonnen als persoonlijk reisadviseur en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Reizen is altijd mijn passie geweest, om zelf heerlijk op vakantie te gaan maar ook om precies datgene te vinden voor mijn klanten, waar ze zelf niet aan gedacht hadden!

Marijke Hoogland-Pater

Ik ben Marijke Hoogland en samen met mijn man en twee kinderen woon ik in het mooie Hoorn. Iedere keer als wij op reis gaan, kiezen we voor een andere bestemming. Op deze manier ontdekken we steeds meer van onze prachtige wereld. Dichtbij en ver weg. Afgelopen jaar ben ik naar Tenerife, Praag (Tsjechië), Duitsland, Kroatië, Slovenië en Mallorca (Spanje) geweest.

FotovanDana-LR-5354

Wat hebben wij te bieden?

Persoonlijke aandacht en service

Goede bereikbaarheid, geen lange wachttijden 

Een reisadvies op basis van uw wensen en budget. 

Flexibiliteit en gemak: een afspraak wanneer het u uitkomt, telefonisch, mail of persoonlijk. 

Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, dus financiële zekerheid, je  geld verdwijnt niet zomaar.

Met de ondersteuning van Personal Touch Travel, op facilitair gebied en door het uitgebreide aanbod van Nederlandse, Belgische en Duitse touroperators,  verschillende hotelaanbieders, ingekocht door een grote inkooporganisatie kunnen we scherpe prijzen aanbieden.

Ook voor parkeren op de luchthaven, transfers, autohuur, excursies en de reis- en annuleringsverzekering kunt u bij ons terecht. Vanzelfsprekend is Personal Touch Travel lid van de ANVR en SGR, dat geeft een stukje extra zekerheid.

Dus zoek je een bijzondere reis, voor een goede prijs en met een goed advies, denk dan aan ons! Geen eindeloze zoektochten meer op internet, maar goed geregeld op reis met TRVLS.

Waarom we doen wat we doen

Hoe fijn is het om na al die jaren op je eigen eiland te werken nu dagelijks te kunnen sparren en overleggen, en al je kennis te delen met iemand? Ook zag Linda in Augustus 2021 dat er een enorme drukte zou gaan komen, en dan is het wel ontzettend fijn als je die aanvragen kunt verdelen.
In september 2021 hebben we die stap gezet, en onze samenwerking op papier officieel gemaakt. Per 1 oktober ging TRVLS van start, met een feestelijke opening voor al onze trouwe klanten. Deze samenwerking bevalt erg goed en we zien de toekomst zonnig tegemoet!

Scroll naar boven