Reviews

Wat onze klanten zeggen

Een enorme twijfel of we wel op vakantie wilde gaan ivm Corona, uiteindelijk toch besloten om te gaan en te boeken met Personal Touch Travel. Dankzij Linda zitten wij over een week op een prachtige locatie. Onwijs bedankt, 1000% een aanrader! (En we waren zeker niet de makkelijkste)

5stars-free-img

Lois Duif

Boek bij Linda!!! Wat een topper!! Zeker in deze onzekere tijden, gaan wij toch op vakantie naar Kos. Alles perfect geregeld. Goeie communicatie....echt een aanrader!!

5stars-free-img

Angelique Blokdijk

Marijke Hoogland en Linda Schoutsen hebben voor ons dé perfecte reis in Andalusië geregeld! Een maand lang hebben we met volle teugen genoten en dat kwam óók door de voortreffelijke manier waarop die twee vrouwen alles voor ons hebben geregeld. We waren al langer op zoek naar een persoonlijke ondersteuning en regeling van reizen, die we als ‘pensionado’s’ de komende jaren steeds over een periode van 4 van de 12 maanden gaan maken. Alles was werkelijk tot in de puntjes geregeld, waarbij ‘Personal Touch’ een verdiende naam is! We zijn zó tevreden dat we voor februari naar de Canarische Eilanden ook alweer een beroep op beiden hebben gedaan en ook dat werd in no time prima en prettig geregeld. Daarna staan er reizen op het programma naar de Noorse Fjorden, een Europese reis Berlijn, Warschau, Auschwitz, Praag en vervolgens circa anderhalve maand naar Argentinië. Voor die reizen hebben we de afspraak gemaakt dat we zelf even langs gaan bij Marijke en Linda. Een advies voor reizigers die net als wij ook altijd zitten aan te hikken tegen de worstelingen op zoek naar digitaal te bestellen reizen: stop ermee, geef je wensen zo precies mogelijk aan en Marijke en Linda zetten je op de beste stoel. Dank dames en ga zo door!

5stars-free-img

Matty en Lineke Verkamman

De vriendelijkheid, service, deskundigheid en het fijne contact heeft ons doen besluiten niet meer zelf op zoek te gaan naar reizen en reisjes, maar de zoektochten over te laten aan Linda Schoutsen, die rekening houdt met onze wensen en die tot nu toe altijd voor ons een prachtige vakantie heeft kunnen boeken. Ook de service van Linda bij probleempjes op de bestemming hebben wij ervaren als deskundig en afdoend. Daarom deze aanbeveling voor TRVLS

5stars-free-img

Alice Keizer

Snelle en betrouwbare service

5stars-free-img

Diana Dekker

Vorige zomer (2022) wilde wij een reis maken naar het Reuzengebergte in Tsjechië. Na wat surfen op het web bedachten we, dit wordt niets, laten we hier maar een expert op zetten. Zo gezegd zo gedaan. Het was al redelijk laat in het jaar en toch hebben de meiden van TRVLS Linda & Marijke een prachtige reis voor ons in elkaar gezet. Van Zuid Duitsland naar Tsjechië: Pilsen -Praag - Het Reuzengebergte, en weer via Duitsland terug: Dresden en Leipzig. Het was een fantastische reis en alles was geregeld! Voor deze zomer hebben wij onze reis wederom in handen van deze dames neergelegd. Aanrader dus als je onbezorgd op reis wil, voor grote en kleine reisjes!

5stars-free-img

Wendy Beers

Scroll naar boven