Norwegian Prima

September 2022

Op uitnodiging van Captain Cruise mogen Marijke en ik meevaren op een van de nieuwste en mooiste schepen van Norwegian. De Norwegian Prima ligt dan in Amsterdam en vaart in een paar dagen naar Duitsland, Warnemunde, boven Berlijn.

Uiteraard is de hele ervaring het cruisen zelf, aangezien we eigenlijk geen havens aandoen die echt de moeite waard zijn. Maar het cruisen zelf op een schip als de Norwegian Prima is al een hele belevenis.

Zo kun je op de site van Captain Cruise informatie terugvinden over het schip, want er is teveel om op te noemen, zoveel is er aanwezig. Zo noem ik even alleen al de kartbaan met elektrische karts of de meerdere glijbanen, met en zonder water.

Ook hebben we aan boord nog een fantastische show mogen bekijken, en daarna de voetjes van de vloer in de discotheek, wat daarvoor nog het theather was. Dit wordt volledig omgebouwd naar een volwaardige discotheek, wat een ervaring!

We hadden dit alles voor geen goud willen missen! En we zijn weer een cruise ervaring rijker, op naar de volgende cruise!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven