Ibiza

Op naar Ibiza, of zoals het bekende liedje zegt ” wow we’re going to Ibiza”

Tja, je dochter klaar met de basisschool, en ze mag een moeder-dochter tripje uitzoeken….New York…nee helaas gaat niet… Aruba dan mam…mmmh beetje duur, ik zoek wel iets vergelijkbaars met Aruba maar dan vriendelijker voor mijn portemonnee…Oktober 2022, herfstvakantie.

Het werd dus Ibiza…Club Portinatx..dachten wij…

Helaas werden we een kleine 2 weken voor vertrek door TUI opgebeld. Club Portinatx was overboekt, en we werden omgeboekt naar Tropic Garden, betere ligging, ook 4* dus wij gingen akkoord. Ja, ook dat kan mij ook overkomen, helaas.

Aangekomen op Ibiza, kregen we een prachtige Fiat 500 Cabrio tot onze beschikking voor slechts 50 euro meer voor een hele week, daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen!

Tropic Garden is prima, maar wij vonden het iets te groot, en het eten was middelmatig. Ook moest je ondanks All Inclusive bijbetalen voor een aantal dingen. Appartement was wel heel schoon en ruim, en alles zag er in het hotel netjes en schoon uit. Ook uiteindelijk nog een leuke upgrade geregeld naar een swim-up suite, want dat zag er wel heel aanlokkelijk uit <3

Ibiza Stad

Uiteraard hebben we een bezoek gebracht aan Ibiza stad, wat een mooie en leuke stad is dat!

Zeker de moeite waard om even te bekijken als je op Ibiza bent. Vooral het oude stadscentrum vonden wij erg leuk, en de haven is uiteraard ook altijd leuk om langs te lopen.

Boottocht langs grotten 

De boottocht langs de kust was geboekt vanuit onze hotelkamer, via een van mijn leveranciers, we wilden uiteraard knap weer tijdens deze tocht dus die hebben we ter plaatse geboekt. Ontzettend leuk om te doen, en leuk om Ibiza te zien vanaf het water. Een week is eigenlijk te kort voor alle leuke activiteiten die er te zien en te doen zijn op Ibiza.

Verder nog gedaan:

Leuke baaien bezoeken, en uiteraard 1 van de 2 of beide Hippiemarkten, wij hebben beide gedaan, want we vonden het erg leuk. Op de dag van de eerste markt was het erg warm, en in combinatie met de geuren werden wij niet heel lekker. Tijd voor een lekkere duik in het privezwembad!

De andere Hippiemarkt, las Dalias hebben wij later in de week nog gedaan, toen was het een stuk koeler en niet zo druk, dus dat was een super leuke toevoeging.

Helaas, een week is te kort, en we moesten al weer naar huis. Maar ik ga zeker nog een keer terug naar Ibiza! Nog veel te zien en te doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven