Andalusië

Andalusië

Oktober 2018, tijd voor een studiereis!

We gaan met een groep van Personal Touch Travel naar Andalusië om de prachtige omgeving te bekijken en om een aantal accommodaties van onze partner La Casita te bekijken. Een win-win situatie, en ik neem je even kort mee op deze studiereis.

Tijdens de studiereis verblijven wij in onder andere het kindvriendelijke park La Granja de Antonio. Dit park bestaat uit slechts 14 woningen met zwembad en kinderbad. Een eigen restaurant en ongeveer 30 minuten van luchthaven en strand.

Ook verblijven wij tijdens deze reis in Finca el Moralejo, prachtig aangelegd park, wat hoger gelegen dus mooie uitzichten!

Voor de actieve vakantieganger zijn in de omgeving van Finca el Moralejo vele activiteiten mogelijk: (berg)wandelen, klimmen, speleologie, kanoën, mountain biken, workshops tapas maken, kruisboogschieten, Malaga per fiets of jezelf laten verwennen met een therapeutische massage. Wat dacht je van een heuse safari? Met een 4WD en gids ga je door de Sierra de las Nieves en kom je op plaatsen die voor anderen gesloten blijven! Of een tocht te paard (ook voor beginners) waarbij je overnacht in oude Cortijos? De eigenaar regelt het allemaal!

Verder hebben wij tijdens deze mooie reis een bezoek gebracht aan Caminito del Rey,voor mensen met hoogtevrees geen aanrader. Er zitten behoorlijk pittige stukjes tussen. Ik heb het wel gedaan, maar dat kwam eigenlijk omdat ik niet meer terug kon 😉 Helaas hadden wij heel slecht weer, waardoor de kloof vooral veel bruin liet zien.

Verder zijn wij naar Ronda geweest, ook weer spannend voor mensen met hoogtevrees, maar wel prachtig!!

En uiteraard naar Malaga, wat een prachtige stad is dit, heel erg aan te bevelen. Perfecte combinatie van stad en strand.

Olijven plukken samen met de eigenaar van La Casita, en dit dan ook verwerken tot onze eigen olijfolie was een fantastische afsluiter van deze gave reis!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven